אם קיבלת את ההחלטה למחוק את חשבון האינסטגרם, בין אם בגלל שהתגברת על הצורך בכך ובין אם בגלל שחברת האם שלה Meta שוב מעורבת במחלוקת כזו או אחרת, לעשות זאת אינו מהיר או קל כפי שזה אמור להיות. עד לאחרונה, לא ניתן היה לעשות זאת אפילו מתוך אפליקציית אינסטגרם! אז אחרי שפרסמתם פוסט חוצב להבות בו אתם מכריזים על סגירת חשבון האינסטגרם שלכם, תוכלו לעשות זאת בשתי דרכים.

    איך לחסום מישהו באינסטגרם?

    מחיקת אינסטגרם באמצעות אפליקציית iOS או Android

    הדרך הקלה ביותר עבור משתמשי אייפון למחוק את אינסטגרם היא באמצעות האפליקציה. כדי לעשות זאת, עבור לפרופיל שלך, הקש על תפריט ההמבורגרים בפינה השמאלית העליונה ובחר הגדרות. לאחר מכן עבור אל חשבון, וגלול מטה לתחתית התפריט. יהיה כפתור מחק חשבון מתחת ללחצן תוכן ממותג.

    אם יש לך את זה, הקשה עליו תציג תפריט שישאל אם אתה רוצה למחוק או לבטל את החשבון שלך – אתה יכול לקרוא עוד על האפשרויות האחרות כגון השעיה זמנית של חשבון האינסטגרם שלך. לחיצה על כפתור מחק חשבון תציג הודעה האומרת שתוכל לעצור את תהליך המחיקה עד לתאריך מסוים אם תתחבר שוב. הקש על הלחצן האדום המשך למחיקת חשבון, והאפליקציה תפתח דף אינטרנט. כאן תוכל להשלים את תהליך המחיקה לאחר שתענה על שאלה מדוע אתה מוחק את חשבונך, ותזין את הסיסמה שלך כדי לאשר.

    החוקים של אפל אומרים שאפליקציית iOS של אינסטגרם צריכה לאפשר לך למחוק את חשבונך. לעומת זאת, האפשרות לא תמיד הייתה זמינה בגרסת האנדרואיד של האפליקציה. אתה יכול לבדוק את האפשרות מחק חשבון על ידי ביצוע ההוראות עבור iOS לעיל, אך אם אין לך את האופציה, תצטרך לעשות זאת באמצעות דפדפן האינטרנט.

    איך למחוק בקלות את חשבון ה-Gmail וחשבון ה-Google שלך

    מחיקת אינסטגרם באתר אינסטגם

    אם אינך יכול להשתמש באפליקציה כדי למחוק את חשבונך, תצטרך לבצע את השלבים הבאים כדי לבטל את חשבונך – ניתן לעשות זאת באמצעות מחשב או טלפון, כל עוד אתה משתמש בדפדפן.

    ראשית, תצטרכו להיכנס לעמוד הבקשה של אינסטגרם להסרת חשבון. תצטרך להזין את הסיסמה שלך אם אתה לא מחובר לאינסטגרם עבור האינטרנט (רוב האנשים לא יהיו). למעשה, סביר מאוד שתצטרכו להכניס את הסיסמה שלכם פעמיים במהלך תהליך המחיקה, אז כנראה שעכשיו זה זמן טוב לוודא שאתם יודעים מהי.

    אתה אמור להגיע לדף עם הלוגו הישן של אינסטגרם ותפריט נפתח ששואל אותך למה אתה רוצה למחוק את החשבון שלך. תלוי באיזו אפשרות תבחר, ייתכן שיוצגו לך קישורים שונים למרכז העזרה של אינסטגרם המבטיחים לתקן את הבעיות שלך או הודעה שתזכיר לך לבדוק איזה חשבון אתה מוחק.

    לא משנה מה תבחר, מתחת לקישורים תהיה תיבה שתבקש ממך להזין מחדש את הסיסמה שלך. לאחר שתעשה זאת, הקש או לחץ על הכפתור שאומר מחק [שם החשבון שלך], ואשר שאתה בטוח.

    כפי שאינסטגרם מיידעת כמה פעמים בדף מחיקת החשבון, הנתונים שלך לא יימחקו מיד – Meta תשמור אותם במשך 30 יום. אבל הפרופיל והפוסטים שלך יוסתרו באתר. אם אתה נפרד לחלוטין מאינסטגרם, אל תשכח להסיר את האפליקציה גם מהטלפון שלך. פעולה זו תחסוך לכם מעט מקום וגם תכניס מעט חיכוך ביניכם לבין ההרשמה חזרה לשירות.

    עדכון אלגוריתם אינסטגרם חדש | אלגוריתם האינסטגרם המעודכן

    כיצד לבטל את מחיקת חשבון האינסטגרם שלך

    שים לב שלא תוכל להחזיר את חשבונך אם חלפו יותר מ-30 יום מאז שביקשת מאינסטגרם למחוק אותו. תצטרך ליצור מחדש את החשבון שלך (שם המשתמש שלך יתפנה לאחר מחיקת החשבון שלך, אבל ייתכן שמישהו לקח אותו).

    אתה יכול לשחזר את חשבונך תוך 30 יום על ידי התחברות חוזרת. כלומר, בפרק זמן זה תוכל להחזיר את חשבונך, יחד עם הפוסטים וה-DM שלו. כדי לעשות זאת, פשוט חזור לאינסטגרם והיכנס עם שם המשתמש והסיסמא שלך. תראה הודעה שאומרת שביקשת למחוק את חשבונך, יחד עם התאריך שבו הנתונים שלך ייעלמו. פשוט לחץ על כפתור שמור חשבון כדי שזה לא יקרה.

    שיתוף חשבון נטפליקס: כל מה שאתה צריך לדעת

    השעיה זמנית של חשבון האינסטגרם שלך

    אם אתה רוצה להסיר את חשבונך מהתצוגה הציבורית אבל לא רוצה למחוק את כל התמונות וההודעות שלך לצמיתות, אתה יכול להשעות את חשבונך במקום זאת.

    שוב, Meta מכריחה אותך להשתמש בגרסת האינטרנט של אינסטגרם במקום באפליקציה. אבל היי! לפחות לא תצטרך ללחוץ על קישורים מיותרים במאמר עזרה. טוב. אז לאחר הכניסה ל-Instagram.com, עבור לפרופיל שלך ולחץ על כפתור ערוך פרופיל (אם אתה משתמש בדפדפן נייד, תצטרך להקיש על גלגל השיניים של ההגדרות כדי לקבל את האפשרות). משם, עבור אל ערוך פרופיל > השבת זמנית את החשבון שלי (זו תהיה אפשרות בתחתית). בדומה למחיקת חשבונך, תצטרך לבחור סיבה מדוע אתה משעה את חשבונך ולהזין את הסיסמה שלך.

    כדי להפעיל מחדש את חשבונך, פשוט התחבר שוב באמצעות האפליקציה או האתר. תוכל להשעות את חשבונך רק פעם בשבוע, כך שאם תיכנס שוב לפרופיל שלך בטעות, הפוסטים שלך יחזרו לאינטרנט ויהיו גלויים לעוקבים, לפחות לזמן קצר.

    כיצד לבטל רוט במכשיר האנדרואיד שלך

    Share.

    Comments are closed.