כדי לחסום מישהו באינסטגרם, תצטרך לעבור לדף הפרופיל שלו, להקיש או ללחוץ על שלוש הנקודות מימין לשמו, ולבחור חסום. לפעמים אתם צריכים הפסקה מהפוסטים של מישהו באינסטגרם, או שאתם לא רוצים שהם יראה את הפוסטים שלכם יותר. אינסטגרם מאפשרת אפשרות חסימת משתמשים.

    הנה מדריך שמסביר כיצד לחסום חשבון משתמש באמצעות אפליקציית אינסטגרם עבור iOS, ואנדרואיד ודפדפן אינטרנט.

    מכשירי אנדרואיד / iOS

    חסימת משתמש באינסטגרם פירושה שהוא לא יכול לאתר את הפרופיל, פוסטים או סטוריס שלכם באינסטגרם. הם לא יקבלו הודעה שחסמת אותם, אבל הם יכולים לגלות זאת עם קצת עבודת בילוש. למרות שהם יכולים להזכיר את שם המשתמש שלכם בפוסטים שלהם, אזכורים אלה אינם מוצגים בפיד. כך תוכלו לחסום משתמש אחר.

    1. פתחו את אפליקציית האינסטגרם במכשיר ה-iOS או אנדרואיד שלכם.
    2. מצאו וטענו את הפרופיל של חשבון משתמש שברצונכם לחסום.
    3. כדי למצוא את החשבון, השתמשו בפונקציית החיפוש או הקישו על שם המשתמש של החשבון מכל מקום באפליקציית אינסטגרם, כולל רשימת העוקבים שלכם.
    4. הקש על תפריט (שלוש נקודות), הממוקם בפינה השמאלית העליונה של המסך.
    5. הקישו על חסום (block).
    6. בשלב זה תוצג תיבת אישור מסבירה מה קורה כשחוסמים את החשבון. הקישו על 'חסום' כדי להמשיך.
    7. תוצג הודעה שהחשבון חסום. הקישו על 'סגור' כדי לסיים את התהליך.
    8. כדי לבטל את חסימת החשבון, חזרו לדף של המשתמש. הקישו על לחצן התפריט ולאחר מכן בחרו 'בטל חסימה' (unblock).

    דפדפן (Google Chrome)

    פתחו את הדפדפן, נווטו לאתר אינסטגרם, מצאו וטענו את פרופיל המשתמש או החשבון שברצונכם לחסום.

    1. הקישו על תפריט (שלוש נקודות), הממוקם בפינה השמאלית העליונה של המסך.
    2. בחרו 'חסום משתמש זה' מהתפריט.
    3. בחרו 'חסום' כדי לאשר.
    4. בחרו 'דחה' (dismiss) כדי להשלים את התהליך.
    5. כדי לבטל את חסימת החשבון, חזרו לעמוד ובחרו בטל חסימה.

    זהו, התהליך מאוד פשוט ועכשיו אתם יכולים להנות מהשקט ולא להיות מוטרדים ע"י משתמשים מעיקים.

    Share.

    Comments are closed.