איך למחוק חשבון גוגל ואיך מוחקים חשבון גימייל

    האם הגיע הזמן למחוק את חשבון הג'ימייל שלך? אם אתה מעדיף שירות דוא"ל אחר או רוצה להיפטר סוף סוף משם המשתמש המביך שיצרת לפני שנים.

    מחיקת חשבון Gmail היא לצמיתות. לאחר שתעבור את התהליך, כל האימיילים והגדרות החשבון שלך יימחקו. לא תוכל עוד להשתמש בכתובת ה-Gmail שלך כדי לשלוח או לקבל הודעות דוא"ל, והכתובת לא תהיה זמינה עבור אף אחד אחר.

    עם זאת, מחיקת חשבון Gmail אינה מוחקת את כל חשבון ה-Google שלכם, אלא רק את כתובת האימייל. עדיין תהיה לכם גישה לכל שירותי חשבון Google האחרים, כולל Google Drive, היומן שלך ו-Google Play. בעתיד, Gmail יבקש ממכם כתובת אימייל חלופית. כמו כן, אתה יכול למחוק את היסטוריית ה-Chrome שלך.

    מאמר מומלץ – Gmail יכול סוף סוף לשלוח לקבל קבצים מצורפים עד 50MB

    איך מוחקים חשבון גימייל (gmail)

    • 1. היכנס לחשבון Gmail שלך ב-Google.com
    • 2. לחץ על סמל הרשת בפינה השמאלית העליונה ובחר "חשבון".
    • 3. בצד שמאל, בחר בתפריט "נתונים ופרטיות".
    • 4. גלול אל "נתונים מאפליקציות ושירותים שבהם אתה משתמש".
    • 5. בחלק של "הורד או מחק את הנתונים שלך", לחץ על מחק שירות של Google. (ייתכן שתצטרך להיכנס לחשבון).
    • 6. ליד "Gmail", לחץ על "מחק".
    • 7. הזן כתובת אימייל חלופית.

    הקפד להשתמש בכתובת דוא"ל שיש לך גישה אליה; תזדקק לה כדי להמשיך למחוק את החשבון שלך.

    • 8. לחץ על "שלח אימייל אימות".
    • 9. פתח את האימייל מגוגל שהיית אמור לקבל עם האימייל החלופי שלך.
    • 10. עקוב אחר קישור המחיקה בהודעה.
    • 11. אם תתבקש, היכנס לחשבון Gmail שברצונך למחוק.
    • 12. בחר "כן, אני רוצה למחוק (example)@gmail.com."
    • 13. לחץ על "מחק את Gmail". לאחר מכן, לחץ על "סיום".

    אם אתה משתמש ב-Gmail דרך העבודה, בית הספר או קבוצה אחרת, פנה למנהל המערכת שלך. מנהל החשבון הוא היחיד שיכול למחוק את חשבון Gmail.

    Google לא מציינת כמה זמן היא ממתינה כדי למחוק את המידע שלך בפועל לאחר הגשת בקשתך. אם תשנה את דעתך, יש סיכוי שתוכל לשחזר את כתובת Gmail והודעות האימייל שלך.

    אם ברצונך למחוק את כל חשבון Google שלך ​​במקום רק את כתובת הדוא"ל שלך, יש מספר נוסף של שלבים שעליך לעבור.

    כיצד למחוק חשבון גוגל

    • 1. בצע את שלבים 1-3 לעיל.
    • 2. גלול אל "אפשרויות הנתונים והפרטיות שלך".
    • 3. בחר "אפשרויות נוספות" ולאחר מכן "מחק את חשבון Google שלך".

    מחיקת חשבון Google מלאה פירושה שהתוכן בחשבונות Google Drive, Google Calendar ו-Google Photos שלך יאבד ולא תהיה לך יותר גישה למנויים שנרכשו ב-YouTube או ב-Google Play עם החשבון הזה (כגון אפליקציות, סרטים, משחקים, מוזיקה ותוכניות טלוויזיה). אם יש דפדפן Google Chrome המסונכרן עם חשבון Google שנמחק, גם פרטי הדפדפן, כולל סימניות, יימחקו.


    מאמרים מומלצים:

    Share.

    Leave A Reply