האם אינסטגרם שולחים התראה כאשר מישהו עושה צילום מסך של הסטורי שלכם? אולי את רוצה לצלם מסך סטורי של חבר שצילם במסיבת יום ההולדת שלך, כדי לשמור אותו בגלריה שלך. או לחילופין, לצלם מסך מתכון שמישהו פרסם כדי שתוכל להכין אותו מאוחר יותר. בין אם אתה מצלם מסך (או מקליט מסך) של סטורי, פוסט או אפילו שרשור, אינסטגרם לא מודיעים למשתמש אחר שצילמת את התוכן שלו. אבל, כאשר אתה מצלם מסך של תמונה או סרטון נעלמים שנשלחו אליך בהודעה ישירה, אינסטגרם שולחים התראה לשולח. 

    הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על צילום מסך או הקלטות מסך באינסטגרם. 

    מתי אינסטגרם מודיעים לשולח שהתוכן שלו צולם? 

    אינסטגרם תודיע לך רק על צילום מסך שצולם של תמונה או סרטון נעלמים שנשלחו בשרשור DM פרטי. אינסטגרם אינה מודיעה על צילומי מסך עבור סיפורים, פוסטים, שרשורים, הודעות DM קבועות או כל תוכן אחר באפליקציה. 

    חשוב לציין, אינסטגרם הודיעו בעבר ​​על צילומי מסך של סיפורים, אבל הם כבר לא עושים זאת. ייתכן שמדיניות ההתראות של אינסטגרם עלולה להשתנות שוב, אז מומלץ לבדוק מדי פעם. 

    כאשר מישהו מצלם תמונה או סרטון נעלמים ששלחתם, מופיע לידו אייקון עגול (נראה קצת כמו שמש). כמו כן, השולח מקבל הודעה גם בסיכום השיחה בדף ההודעות הראשי שלך, שם תראה את ההערה "צילום מסך". 

    תמונה או סרטון נעלמים הם כאלה שאתה מצלם באמצעות המצלמה בחלון ההודעות באינסטגרם. ההודעה "נעלמת" מכיוון שהמשתמש השני יכול לראות אותה רק פעם אחת, או פעמיים אם תאפשר הפעלה חוזרת. לכן, אינסטגרם תודיע לך אם מישהו מצלם DM  נעלם. 

    לעומת זאת, כאשר אתה שולח למישהו תמונה או סרטון מתוך המצלמה של הטלפון שלך, זו לא תהיה הודעה נעלמת, ולכן לא תקבל הודעה אם מישהו יצלם אותה. ניתן גם לצלם תוכן אחר בצ'אט ישיר – כמו הודעות בודדות, היסטוריית שיחות ופוסטים הנשלחים הלוך ושוב – מבלי שהאדם השני מקבל הודעה. 

    כיצד להימנע מזיהוי ושליחת התראה לשולח? 

    אם אתה רוצה לשמור סרטון או תמונה נעלמים שמישהו שלח לך בשיחת הודעה ישירה באינסטגרם, יש כמה דרכים ערמומיות שבהן תוכל למנוע מהאדם השני לקבל הודעה על צילום מסך הסטורי שלו:

    • החלף סטטוס טלפון למצב טיסה: אם תעשה צילום מסך של תמונה או סרטון נעלם בזמן שהטלפון שלך במצב טיסה, הצד השני לא מקבל הודעה על צילום מסך. אם התמונה לא נטענת בזמן שהטלפון שלך במצב טיסה, נסה לפתוח את התמונה, להחזיק עליה את האצבע ולהפעיל במהירות את מצב טיסה כשהתמונה עדיין פתוחה. לאחר מכן, כשהתמונה כבר נטענת והטלפון שלך כעת במצב טיסה, תוכל לצלם צילום מסך מהיר. 
    • פתח את אינסטגרם בדפדפן אינטרנט: אם אתה נכנס לאינסטגרם בדפדפן אינטרנט במחשב שלך, ועובר להודעות הישירות שלך, אתה יכול לצלם צילום מסך של תמונה או סרטון נעלמים מבלי שהאדם יידע. אינסטגרם אינה מודיעה על צילומי מסך שצולמו בדפדפן אינטרנט. 
    • השתמש במצלמה או במכשיר אחר: כמובן, אתה יכול גם לצלם תמונה של המסך שלך באמצעות מכשיר אחר, אם כי ייתכן שזה לא יניב את האיכות הטובה ביותר. 

    חשוב ביותר: בעוד שיטות אלו מונעות שליחת התראה לשולח, לעולם אל תשתמש או תשתף בתמונות, תוכן רגיש או מידע אישי של מישהו ללא הסכמתו.  


    מאמרים מומלצים:

    Share.

    Comments are closed.